DİMAD - 20 Mart Eğitim Semineri
01.04.2019

Diyarbakır Mermerciler ve Madenciler Derneği (DİMAD) Eğitim:

Diyarbakır Mermerciler ve Madenciler Derneği tarafından, Diyarbakır Hilton Otelde 20 Mart 2019 Çarşamba günü, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet KAYA’nın katılımı ile düzenlenen “Mermer Arama ve İşletme Yöntemleri Eğitim Seminerinde Fakültemiz Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Askeri KARAKUŞ “Mermer Ocaklarında Blok Üretim Yöntemleri” adlı çalışmasını; yine Fakültemiz Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa AYHAN, Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bilal GÜMÜŞ ve Atatürk Sağlık M.Y.O Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Rojan GÜMÜŞ ile birlikte yapmış oldukları “Diyarbakır Mermer İşleme Fabrikalarında İş Sağlığı ve Güvenliği İkliminin Araştırılması ve Değerlendirilmesi” adlı çalışmalarını sunmuşlardır. Seminere ilgi yüksek olup, sektör temsilcileri, işverenler, Maden Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ve çok sayıda mühendis seminerde dinleyici olarak yer almışlardır.