Öğrenim Hareketliliği Programı Kapsamında Gitmeye Hak Kazanan Öğrencilere Yönelik Toplantı Hk.
27.03.2019

Dicle Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından, 2019 / 2020 akademik yılında Erasmus Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında gidecek olan öğrencilere yönelik yapılacak olan toplantı programı ekli tabloda belirtilmiştir (Tabloya ulaşmak için tıklayınız). Asil listede bulunan ve hibesiz gitmek isteyen adayların da toplantı saatinde hazır olmaları gerekmektedir. Toplantılar D.Ü. Yabancı Diller Yüksek Okulu 2. Katta bulunan Seminer salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantı sonunda gidilecek üniversitelere yönelik öğrenci tercihleri de alınacağından toplantıya katılım önem arz etmektedir ve zorunludur. Web sayfamızda ve duyuru ekinde bulunan anlaşmalı üniversitelerle ilgili araştırma yapmanız, üniversite tercihlerinizi kolaylaştıracağından gidebileceğiniz üniversiteler ve ülkeler ile ilgili lütfen detaylı araştırma yapınız ve en az üç üniversite alternatifi belirleyiniz. Toplantı sonunda alınacak talepleriniz ile üniversite yerleştirmeleriniz yapılacaktır. Mücbir bir sebebi olup toplantılara katılamayacak olan öğrencilerin, erasmus@dicle.edu.tr adresine bilgilendirme maili göndermeleri gerekmektedir. Mücbir sebebi olmadığı halde toplantıya katılmayan öğrenciler, feragat etmiş sayılacaktır.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır

Toplantı Saatleri
Anlaşmalar