Erbil - Salahaddin Üniversitesi Rektörünün Mühendislik Fakültesine Ziyareti
20.06.2019
Erbil - Salahaddin Üniversitesi Rektörünün Mühendislik Fakültesine Ziyareti:

Erbil - Salahaddin Üniversitesi Rektörü Sayın Pof.Dr. Ahmed Anvwar Dezaye ve heyeti, 18.06.2019 tarihinde Mühendislik Fakültesini ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette Sayın Rektör tarafından, Erbil - Salahaddin Üniversitesinin fakülteleri, bölümleri ile birlikte akademik çalışmaları ve projeleri hakkında genel bilgiler verilmiştir. Dicle Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde, Mühendislik Fakültesi ile Erasmus+ gibi farklı kanallar üzerinden ortak proje çalışmalarının yapılabileceği konusunda mutabakat sağlanmış ve çalışmalara Eylül 2019 itibariyle başlanabileceğine karar verilmiştir.

Su/Su tüketimi ve yenilenebilir enerji konularının proje konusu olabileceği ve öğrenci/öğretim elemanı değişimi ile ilişkilerin artırılabileceği konusunda görüş birliğine varıldı.

Görüşmede bulunan öğretim elemanları

Prof.Dr. Ahmed Anwar Dezaya (Erbil Salahaddin Üniversitesi Rektörü)

Prof.Dr. Mehmet Siraç ÖZERDEM (DÜ Müh Fak Dekanı)

Prof.Dr. Fuat TOPRAK (İnşaat Müh. Bölüm Bşk.)

Doç.Dr. Faruk GÖKÇE (DÜ Yabancı diller Müdürü)

Doç.Dr. Abdurrahman SAYDUT (DÜ Müh Fak Dekan Yrd)

Doç.Dr. Bilal GÜMÜŞ (Elektrik Elektronik Müh. Bölüm Bşk.)