Logo Tasarım Yarışması

DİYARBAKIR TİCARET VE SANAYİ ODASI

LOGO TASARIM YARIŞMASI

KOŞULLAR

·         Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencilerine açıktır.

·         Yarışmacılar bir esere ait iki kopya olmak üzere, en fazla iki eserle katılabilirler.

·         Yarışmaya katılacak eserler, daha önce hiç sergilenmemiş ve herhangi bir yarışmada ödül almamış olmalıdır.

·         Eserlerin dosya isminde katılımcının ad-soyadı ve e-maili yer almalıdır (ad_soyad_email) bulunmalıdır.

·         Ödül alan eserlerin her türlü kullanım hakkı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO)’na aittir.

·         Seçici Kurul Üyeleri yarışmaya katılamazlar. Seçici kurul üyelerinden biri veya birileri gelemez ise yerine DTSO’nın belirleyeceği yeni jüri üyeleri çağrılabilir.

·         Dereceye giren ve mansiyon ödülü alan eserler daha sonra belirlenecek bir sanat galerisinde sergilenecektir ve bu eserlerden bir basılı katalog oluşturulacaktır.

·         Düzenlenecek sergi için “Katılım Belge”leri sergilenme hakkı kazanan sanatçılara istedikleri takdirde dijital ortamda gönderilecektir. Basılı olarak ise katılım belgesi elden alınabilir.

·         Eserler belirtilen adrese elden olmak şartıyla, her eser için ayrı bir “CD” şeklinde teslim edilmelidir.

Ayrıntılı bilgi için ekteki dosyayı indirebilirsiniz.

Şartname dosyası