25-28 Nisan 2019, 16. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması Hakkında
12.02.2019

Ankara Eczacı Odası bünyesinde faaliyet gösteren AEO Gençlik Komisyonu tarafından her yıl düzenlenen Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir. Yarışmaya, kurallar gereği yarışmacı olarak sadece 4. veya 5. Sınıf öğrencileri katılabilecektir. Yarışmacı olarak katılacak öğrencilerin konaklama ve kongre ücreti AEO tarafından karşılanacak olup ulaşım masrafları öğrencilere aittir.

16. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda fakültemizi temsil edecek öğrencinin ön değerlendirilmesine katılmak isteyen 4. veya 5. Sınıf öğrencilerinin en geç 4 Mart 2019 tarihine kadar “Öğrenci Temsilciliği Koordinatörlüğü” üyeleri olan öğretim elemanlarına dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Öğrenci Temsilciliği Koordinatörlüğü Üyeleri:

Dr. Öğr.Üyesi. Zeynep ERDOĞMUŞ ÖZGEN

Araş. Gör. Bülent SAMANCI