Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Sınav Duyurusu
04.03.2019

2019 / 2020 akademik yılı Erasmus Öğrenim  Hareketliliği Programı yazılı sınavı, 05.03.2019 Salı günü saat: 10.00'de DÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda  uygulanacaktır. Öğrencilerin sınava gireceği sınıflara ulaşmak için tıklayınız.

Sınavın telafisi yapılmayacak olup programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin sınava girmesi zorunludur. YDS, ÜDS, KPDS, YÖKDİL gibi ulusal yabancı dil sınav skorunu teslim eden öğrenciler yazılı sınava girmek zorunda olmayıp bu adaylar da sözlü sınava girmek zorundadırlar.

Sınav sonuçları 06.03.2019 günü saat: 15:00'de üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından ilan edilecektir.

Sözlü sınav tarihleri netleşmesinin akabinde Dicle Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü sayfasında sınav listeleri, sınav tarih ve saatleri ilan edilecektir. Sözlü sınavlar 07.03.2019 tarihinde başlayacak olup sınavda barajı geçen öğrenci sayısına göre 2 veya 3 gün sürmesi planlanmaktadır.

Yazılı sınavdan 60 ve üstü puan alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır.

Yazılı sınava girecek olan öğrencilerin mutlaka öğrenci kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Öğrenci kimliğinde fotoğrafı belirgin olmayan öğrencilerin öğrenci işlerinden öğrenci belgesi ve fotoğraflı resmi bir kimlik belgesi ile sınava girmeleri gerekmektedir.

Sınav yapılacak salonlara cep telefonu ile girmek yasaktır. Bu sebeple cep telefonlarınızı sınava gelirken yanınızda bulundurmayınız.

Bilgilerinize sunar, sınavda başarılar dileriz.

Sınıf Listeleri