ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ 2018-2019 YILI MEZUNİYET SEVİNCİNİ YAŞADI
26.06.2019

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Dicle Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi Kongre salonunda yapıldı, Mezuniyet Törenine akademisyenler, İdari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Mezuniyet törenine geçildi. Yüksekokul Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Bedrettin KOLAÇ yaptığı konuşmada akademik bir sunum için yurt dışında bulunan Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERGÜN’ün öğrencilere hitaben gönderdiği mesajda Başta Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Talip GÜL olmak üzere tüm üniversitemiz yönetimine bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Değerli öğrenciler sizler zor şartlarda çalıştınız ve başardınız hayatta karşınıza pek çok zorluklar çıkacaktır.  Bu zorlukları sağduyu, sabır, azim akıl ve kararlılıkla çözeceğinizden eminim sizleri büyük fedakârlıkla yetiştiren Anne, Baba ve Aile büyüklerinizi önemseyin. Karşılaşacağınız zorlukları mutlaka onlarla paylaşarak çözmeye çalışınız. Hepinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Mezun olanlara Temsili Mezuniyet Belgelerinin verilmesinin ardından, keplerin havaya atılması ile tören daha sonra ikram ve müziğe yerini bıraktı. Öğrenciler, misafirlerle beraber Diyarbakır yöresine ait grup kervanın söylediği müzikler eşliğinde halaylar çekilerek güzel vakit geçirdiler.

Orijinalini İndir