İç Mekan Tasarımı" ile "Mobilya ve Dekorasyon" Programı Öğrenci Projeleri Sergisi
31.05.2019
"İç Mekan Tasarımı" ve "Mobilya ve Dekorasyon" Programı öğrencilerimiz, uygulamalı dersler kapsamında projeler tasarlamış ve projelerini sunmuşlardır. Projelerde atıl durumdaki hammaddeleri kullanarak geri dönüşüme kazandırma amaçlanmış olup, atık  hammaddelerin kullanılması ile orman kaynaklarımıza ve ekonomiye katkı sağlanması ayrıca çevre kirliliğine karşı tedbir alınmıştır. Öğrencilerimizin ürettikleri yeni ürünler ile sundukları katkıları 11/06/2019 tarihinde Saat:10.00'da Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Atölyesinde sergilenecektir. Sergimize üniversitemizin tüm öğrenci ve personeli davetlidir.