MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 24. DÖNEM MEZUNLARINI UĞURLADI
04.07.2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 24. DÖNEM MEZUNLARINI UĞURLADI

Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılı 24. Dönem Mezunları Mesleki Yemin Töreni, Kültür ve Kongre Merkezinde öğretim elemanları, idari personeller, öğrenci ve ailelerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Tören, mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Şahin TÜRKAN’ın mezuniyet konuşması ve mezuniyet kütüğüne plaket çakması ile başladı. Ardından Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) adına Meclis Başkanı Celalettin BİRTANE’nin konuşması ile devam etti. OSB ve DTSO kuruluşlarının, Üniversite ve sanayi işbirliğini iyileştirilme konusundaki gayretlerinden ötürü Celalettin BİRTANE’ye teşekkür plaketi verilmesinin ardından tören, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Siraç ÖZERDEM'in konuşması ve ardından mezun öğrencilerin toplu olarak meslek yemin töreni ile devam etti. Temsili Mezuniyet Belgelerinin dağıtılmasının ardından, Mühendislik Fakültesi Bahçesinde gerçekleşen kep atma ve kokteyl etkinliği ile tören sona erdi.

Orijinalini İndir