ZİRAAT FAKÜLTESİ MESLEKİ YEMİN TÖRENİ
09.07.2019

ZİRAAT FAKÜLTESİ MESLEKİ YEMİN TÖRENİ

Ziraat Fakültesi 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi mesleki yemin töreni Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleşti.

Törene öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit KAVAK, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mefhar TEMİZ ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Murat TATAR ile Ziraat Fakültesi akademik personelleri katıldı.

Törende mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri Bölüm Hocaları tarafından verilerek, Fakültede dereceye giren öğrencilere plaketleri Dekan Prof. Dr. Hamit KAVAK ve öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde mezun öğrenciler Ziraat Mühendisi Yemini ettikten sonra keplerini havaya attılar.

Orijinalini İndir